02-06-08

mijne yoghurt is vervallen

Verleden week door omstandigheden niet veel kunnen trainen, nen keer of 3 maar. Gisteren een toerke van 60k gereden, vandaag 32K. Toch weer erg om te zien dat die 32k meer heeft opgebracht dan die 60 volgens Suunto. En als je aan het trainen bent voel je het ook wel iets dat je dieper en langer gaat. Maar ik wil die km ook in men benen hebben om in July/August met de fiets te kunnen gaan werken, 60km op en 60km af per dag. Over den Haagste steenweg ondermeer. Dat zal het langste rechte stuk zijn.
En voor de rest zijn we halfweg met de recovery: 4 weken, en ik ga er nog 4 wachten om terug te lopen, zelfs al voel ik nu helemaal niks meer. Maar ik zit het uit. Punt. Ik ga het niet meer provoceren.
En 1 van men problemen is reeds opgelost: het rijden langs drukke wegen.
Toen ik vrijdag in een boek aan't lezen was viel daar een bladwijzer uit van de Standaard boekenhandel. Bikepointer, en knooppunten etc, van Alpro.
Effe verder gelezen, je moest daar streepkes kodes voor hebben van Alpro.
Effe de vuilbak opengedaan en 3 dingskes uitgeknipt en s'anderendaags naar den boekenwinkel. We moesten daar toch zijn om een verjaardags cadeauke te kopen voor een of ander.
Kaartje en houderke meegenomen en thuis eens gekeken. Ik heb ondertussen 2 van die routes gereden en moet zeggen dat is gewoon fantastisch!! Allemaal fietsroutes, geen drukke wegen, geen verkeer, excellent! Dit is het voor mij! En nu snap ik ook Tinne die ergens in haar blog sprak over knooppunten tellen. Da is dat dus. Het enige nadeel is dat er hier en daar onverhard inzit, een klein beetje meer dan me lief is met de koersfiets. Maar ja, het is niet onoverkomelijk.
En ja, mischien nog ander goed nieuws. Over da al dan niet meer werken...
Als alles meezit zoals het nog nooit heeft meegezeten, en we alle geluk van de wereld hebben, en we wat risico willen nemen, dan is binnen de maand mischien de beslissing gevallen om iets radicaal anders te gaan doen. Mischien blijf ik dan nog een jaartje of zo werken om een opvolger en tatatata... maar dan is't daarna gedaan. Maar t'is alemaal nog veeeeel te voorbarig. T'wordt mischien ook helemaal niks.
Eugh. .. op dat yoghurt potte staat hier dat het vervallen is op 26/5. T'smaakt toch nog goed, en t'heeft altijd in de ijskast gestaan. Zou da nog te eten zijn?
2 minuten later: indien het slecht was zal ik het morgen weten te vertellen.

Update 3/6: Er is geen enkel probleem met Yoghurt die een week vervallen is. Eet da gerust op hoor!! En wat betreft mijn vervaldag, wel. Vroeger bij het leger kregen we blikjes eten (in het C4 pakket) die reeds 15 jaar of zo vervallen waren. Volgens die koks blijft geblikt voedsel 25 a 30 jaar eetbaar.
Wel, ik denk dat ge mij met zo een blikske kunt vergelijken dat juist op zijn vervaldatum zit. Het ziet er allemaal niet meer nieuw uit en al wa ouder, maar ge kunt daar gerust nog heel wa jaren mee verder. Zeker als ge grote honger hebt kan da nog smaken Eten in mond

14:32 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

wat is jouw vervaldatum ? ;-)

Gepost door: marc devloo | 02-06-08

De commentaren zijn gesloten.