21-06-08

Calorien verbruiken

42 duizend Kcal,  47 uur training en meer dan 1000 Km fietsen op 6 weken resulteerd in 0 Kg vetverbranding. Astublieft se. Pas nagemeten. 0, nul, nada, niks, gene gram. Is da niet om half zot van te worden??? Ik zal die kerels die die wetten gemaakt hebben eens om nadere uitleg moeten vragen hieromtrent.
Ik dacht dat de wetten van energiebehoud acuut waren en niet chronish, maw, ge verstookt vandaag 1000 Kcal en ze zijn op, niet dat ge ze vandaag verstookt en ze komende week van je rekening worden afgetrokken.
Alee, met een week zou ik nog kunnen leven, maar we spreken hier ondertussen al van 6 weken.
Als dat met intrest te betalen is dan kan het mischien nog meevallen, en mischien moet ik wachten tot alle transacties ergens ingebracht zijn om tot voltrekking te komen, maar eerlijk gezegd, ik vrees ervoor.
En niet dat ik me ergens anders meer laat gaan dan vroeger, neen, dat is ook niet het geval. Die paar fleskes rode wijn per week zijn niet pas gestart voor 6 weken, maar eerder voor 6 jaar denk ik. Een gewoon pak frieten krijg ik niet meer binnen, tegenover 20 jaar terug, eerst nen bak bier leegdrinken en daarna nen grote friet met majonaise binnen en een half uur later gaan slapen. Moet ik nu niet meer proberen, of ik sta s'anderendaags als een wrak op en ben 2 kg bijgekomen die ik er niet meer afkrijg. Volgens mij doen ze tegenwoordig iets op de frieten dat ze er 20 jaar geleden niet opdeden...Obepaald

Ondertussen is het met de omschakeling van werk niks geworden. De 2 mogelijke zaken die we op oog hadden blijken niet haalbaar, panden met bouwovertredingen en om dat allemaal recht te zetten om nieuwe vergunning te kunnen krijgen moet je de helft in het ene, en 3 kwart van het andere afbreken. En wat blijft er dan nog over, dan kunnen we better van 0 starten ipv bestaande zaken op te kopen. Enfin, niks verloren, nu hebben we iets meer tijd om ons business plan uit te bouwen en te ondersteunen, maar we gaan toch wel degelijk een andere richting uit.

Gisteren nog een 60km gefietsts, vandaag 45, ik denk dat ik vlgd week klaar ben om met de fiets naar het werk te gaan, 120 km heen en terug. Op zich niet zo erg, maar als je mij een beetje kent, dan is dat gewoon alles of niks, dus het tempo moet erin bij mij en daar ik nog niet genoeg ervaring met fietsen heb om te weten hoe ver ik kan gaan moet ik toch een beetje overschot hebben vind ik. Mischien volgende week, we zien wel.

14:33 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

één goede raad ... Vanaf volgende week : op tijd opstaan !!! ;-)

Gepost door: marc devloo | 21-06-08

120 km dat is al een hele trip.

Gepost door: Marc | 25-06-08

De commentaren zijn gesloten.