30-06-08

eerste looppassen na 2 maand Stress Fractuur rust

Vandaag men eerste looppasjes terug gezet.
7K3, a 6 km/m. Vreemd. Erg vreemd. AHR 82%.
Totaal iets anders dan fietsen, hartslag is beter te regelen en gaat terug gemakkelijker omhoog. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik qua conditie niet mee kon, integendeel tot 2 maand terug waar ik na een stop van 2 weken totaal waardeloos was en geen enkele conditie meer had.
Het fietsen heeft me dus goed gedaan mbt onderhoud conditie.
Maar nu het lopen zelf: het is nu een paar uur geleden en men spieren zijn al wat stijver. Is wel normaal denk ik, moeten terug wennen.
Maar tijdens het lopen heb ik zo nu en dan toch de plaats gevoeld waar die stress fractuur zat. Ik heb nu 8 weken niet gelopen, ik wil niet toegeven dat het niet genezen is. Ik weet het zelfs niet eigenlijk, pijn heeft het nooit gedaan, ver van, maar toch weet je zo heel af en toe, een keer of 3, 4 dat daar net op dat plaatsje een probleem was.
Ik weet niet of het normaal is dat je iets terug voelt; zeker geen pijn absoluut niet maar een gevoel dat je kan aanwijzen; de toekomst moet het uitwijzen denk ik.
Dus, mixed feelings, mischien ben ik TE bang en is het normaal dat ik heel af en toe een heel klein beetje een gevoel had dat daar iets was. Of mischien is het niet genezen (kan ik niet geloven hoor) en dan fietsen we lekker door. Gisteren am nog 85K met het fietske gedaan, ging goed.
Morgen ga ik dus terug proberen te lopen, we zien hoe het zal vlotten, ik plan reeds een 9K op het programma op mijn normale traject, 1/4de verhard, de rest onverhard. En dan maar afwachten hoe dat zijn gangetje gaat, zien wat het zegt.  En woensdag terug fietsen met de amateur coureur. Leuven en omstreken onveilig maken.

15:48 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

k'zit vast en kan door die onozel skynetpass toestanden (hups, ik wist niet dat dit ging aankomen???) men blog niet meer updaten. Skynet moet het maar oplossen of t'is ermee gedaan.

Gepost door: streverke | 03-07-08

De commentaren zijn gesloten.