07-07-08

tocht in het rockconcert gevallen

ja... wat is me dat nu voor een titel he.
Wel, zondag had ik een leuke trip van ongeveer 90K met de fiets gepland, langs heel wat paadjes en weggeltjes, langs de kasten van villas in Keerbergen (en dan heb ik altijd zin om daar te stoppen en te vragen wat die mensen voor beroep doen) en dan via werchter, aarschot terug naar huis.
In Werchter aangekomen op het ronde punt zag ik verdacht veel mensen rondlopen, maar men cent was nog niet gevallen. Toen iets verder op de weg kreeg ik in de gaten dat er toch wel veel mensen gewoon op de weg liepen ipv op het fietspad. Nog altijd geen centjes gezien. En toen ja, tenten naast de weg, mensen met enorme glazen bier in de hand, en een weg versperring. Toen is het gedaagd, rockconcert Werchter. Ik weet niet of het toen gedaan was of niet, maar er gingen zoveel mensen ervan weg als er naartoe gingen, leek zoiets als een consumptie goed, je pakt er wat van en als je genoeg hebt ga je weg. OK, er door gesukkeld en toch nog men rit kunnen afmaken, AHR deze keer 81% wat neer kwam op een trainings effect van net geen 4. Goed voor de conditie met andere woorden, en met nog andere woorden: serieus gaaze gegeven tegen de wind-in.
En vandaag terug een tripje op de loopschoenen,  1 uur, 11k, AHR 83%, trainings effect boven de 4. En geen last van de ex-SF. Zou het toch genezen zijn? Ik blijf voorzichtig hoor, ga maar 3 keer lopen per week en zal niet boven de 12K per training uitkomen deze week. Langzaam terug opbouwen.
Toch leuke buren hebben wij. Meneer is in de halve storm die er nu woed zijn gras aan het afrijden. Rarara waar hij met het maaisel blijft. Vlak tegen onze haag (waar ik het al eens over gehad heb) op de hoogte waar wij onze buitenstoelen staan hebben. Voor de mensen die veel gazon hebben, die weten wat dit betekend. Na wat regen en zonneschijn een enorm stinkende smerigheid van rottend, gistend gras. Knap gedaan moet ik zeggen. Ik trek het me verder niet aan hoor, whatever, een idioot moet doen wat hij moet doen.
Met die mensen valt trouwens verder niet te praten, hebben we al eens geprobeerd, maar ja, ze moeten aan hun cariere werken en dat gaat voor alles, als daar andere dingen moeten voor boeten, so be it. En ook zewggen ze, moeten ze de juiste keuzen maken tussen hun vrienden, sommige staan niet op het juiste niveau, dat zou hun imago naar beneden halen. Daarom ook dat madam haar ex vriend, waarmee ze samen het huis gebouwd hebben (ps. die ganse familie van die jongen heeft daar aan meegeholpen) heeft buiten gezwierd. Hij was van te lage komaf. Wel raar dat ze hem heeft ingewisseld dan voor een dokwerker, maar ja, die staat wel in 4 ploegen en heeft een BMW'ke. Snappen die zoiets snappen kan, maar voor ons zijn die mensen het niet meer waard om er nog een goededag tegen te zeggen. Voor ons is iedere mens en mens en iedereen doet op dit bolleke wat hij moet doen, maar als je denkt dat je meer mens bent dan een ander, ga dan gerust maar ergens anders voor mijn part. Gelukkig is dit soort een uitzondering, iedereen herkent ze en zondert ze dan ook af.
Maar wie is nu de grootste idioot in dit verhaal?
Ja jongens, niet allemaal zo hard roepen, inderdaad, ikzelf.
Toen het allemaal nog niet opkon kochten we een grote lap grond, omdat we veel grond wilden hebben. Maar toen we erovernadachten om dat allemaal proper te houden, aan te planten etc.. hadden we ons wel ff vergist dachten wel. En we verkochten een paar stukskes ervan.. 2 maal raden aan wie Schreeuwen.
We zitten hier nu een jaartje of 6 denk ik, maar wie zegt dat we hier blijven he? Spanje? Frankrijk? wie weet.... wie weet...

15:50 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.