10-07-08

zoals god in frankrijk

12K gelopen vandaag a 6:00, ahr 76%, goed genoeg voor mij. En tot nu toe nog geen pijn gehad op de ex stressfractuur. Zou het toch genezen zijn? Laat ons hopen..
Maar ik zat zowat na te denken... men doel was en is feitelijk de marathon in Athene lopen. Dat zal er dit jaar dus niet van komen vrees ik. Maar niet getreurd, ik had nog een ander doel, dit jaar de 42K onder de 80K(g) lopen. Als het zo blijft verder gaan zal dit ook niet lukken. Ten eerste, terug klaar zijn om 42K te lopen dit jaar zal een redelijk zware opdracht zijn. In het beste geval, dwz ik kom geen verder blessures meer tegen, kan ik op ongeveer 5 maand of zo denk ik er terug voor klaar zijn. November, December, mischien Oktober maar daar vrees ik al voor. Maar toch moet dit kunnen lukken. Andere probleem is die 80Kg. Het is al eeuwen geleden dat ik zo weinig gewogen heb. Niet dat ik een vetzakske ben, maar ik sleur uit het verleden nog wat spieren mee, en uit het heden toch nog wat baby vet.
En da laatste gaat er niet af he!! Ik heb het onlangs nog eens bekeken, 50K Kcal op 2 maand tijd verbrand en gene gram eraf. Tsssss.. om hopeloos te worden.
Maar ik geef de moed niet op, als ik de kans heb train ik voorlopig 4 maal per week met lopen, en 2 maal met de fiets. De volhouder wint zegt men. Ik moet en zal dit laatste doel halen dit jaar of ik ga me nog een straffer doel stellen, bv de 80K onder de 40Kg, naaaa, das iets te straf.
En nu, morgen nog een toerke doen bij leven en welzijn, en daarna een verlengd weekend naar een stadje in een ander landje in het zuiden.  T'is van moetens, de vrouwen hebben het gepland en dan kunnen we maar beter meegaan denk ik...om het ergste trachten te voorkomen...

eugh enen onze fietsrit gisteren is in't water gevallen, niet vertrokken door de regen. Ipv daarvan hebben we thuis dan maar een paar flessen rood vocht leeggegoten (via glazen wel te verstaan...)

20:02 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ge weet dat misschien nog niet, maar als je die flessen met rood vocht alleen soldaat maakt heeft dat een negatiever gevolg op de weegschaal dan wanneer je enkele bloggers uitnodigd om mee te helpen en te genieten.

Gepost door: Marc | 10-07-08

De commentaren zijn gesloten.