19-07-08

de zevende dag

Er is niet veel gebeurd op sportief vlak de laatste dagen. Na ons uitstapje van 4 dagen was er het werk dat voorang kreeg. En mischien gelukkig, woensdag heb ik nog een bevallig toertje gelopen van 12K, maar toen ik thuis kwam had ik na een paar minuten een zeer pijnlijke rechtervoet. De dag nadien gans de dag mank gelopen en gisteren dan toch maar naar de dokter getrokken.
Ik vreesde al het ergste, maar gelukkig is het maar een ontsteking in de pees die langs de buitenkant onder het enkel gewricht doorloopt. Het zou met een paar dagen moeten verdwijnen.
En ja, het regent weer eens, dus fietsen zie ik nog niet direct zitten vandaag.  Dus dat geeft me de gelegenheid om ten eerste te recuperenen van de laatste 3 enorm lange dagen en om de voet een beetje te laten bekomen. Als alles goed gaat morgen een fietsritje en hopelijk half in de week nog eentje, ofwel met een vriend ofwel doe ik het toertje naar het werk.
Och ja, ik ben op zoek naar een goede fiets GPS met kaartsysteem (zodat ik beter men toeren kan plannen en vermijden om verloren te rijden). Heb de garmin 605 bekeken, ook de 705, maar die moet ik niet hebben omdat ik al die additionele prullen al in men suunto heb. Enige ervaring die jullie willen delen?
En nu, nu ben ik gewoon lui, ik geef het toe. Zelfs te lui om men boek verder te lezen, en zelfs te lui om hier nog iets zinnigs neer te schrijven.
Zij die gaan rusten groeten u.

13:55 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.