29-08-08

garmin edge

hij zou moeten gerepareerd zijn...
Zou, want ik heb het nog niet kunnen proberen. Met mijn pijnlijke voeten heb ik tot nu toe geen deftige schoenen kunnen aantrekken en het ding proberen.
Kinesiterapie, ontstekings remmers en antibiotics moeten de truk doen!
Maar ik kan het niet meer laten en ga deze avond toch eens proberen, het is al meer dan 2 weken geleden dat ik iets gesport heb en nu is het tijd.
De garmin wordt dan aangehaakt en mag bewijzen dat hij (of is het een zij?) gefixt is. Ben eens benieuwd... Blijkbaar heeft men een nieuwe firmware geinstalleerd, peanuts, iets van 2 minuten werk. Toch duurt dat blijkbaar meer dan 3 weken om het klaar te krijgen.
Eindelijk September!?? Hoera of toch liever niet!?? Langs de ene kant wel, een enorm drukke periode voor mij wordt afgesloten, het zal er voorlopig iets rustigers aan toe gaan hoop ik. Maar langs de andere kant, de dagen worden al serieus korter, half negen s'avonds en het is al bijna donker. We duikelen stillaan naar de donkere dagen toe, de dagen dat een mens liever loopt dan te fietsen. Gelukkig waren we in de zomer periode ook bi, zoals ik eens ergens op een blog gelezen heb, lopen en fietsen. Het versoepelt toch wel ergens de belastende looppezen en spieren, en geeft wat meer animo aan het sportgevoel vind ik persoonlijk.
Ik ga er mee kappen voor deze week, het is genoeg geweest, we hebben voldoende verdiend om het weekend door te komen!

14:37 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Het is inderdaad al vroeg donker tegenwoordig en dat maakt het lopen niet altijd even gezellig.

Gepost door: Marc | 01-09-08

De commentaren zijn gesloten.