04-09-08

garmin 605, is er eentje dat werkt?

zwaar teleurgesteld.. De Garmin is na een operatie van meer dan 3 weken teruggekomen uit herstel periode en na een aantal testen blijkt dat het ding exact hetzelfde mankeert. Niks opgelost dus, na 1 uur valt dat ding gewoon uit, poef gedaan. Gelukkig valt het nog niet uitzichzelf van men fiets, zover is het nog niet!
Terug binnen gebracht, en duidelijk laten horen dat men Snel met iets moet afkomen dat wel degelijk werkt, of iets nieuws, of een ander type, het maakt me niet uit, maar dit pruts ding kost toch wel wat centjes en opde anderhalf maand dat ik het heb heeft het meer in reparatie geweest dan dat ik het heb kunnen gebruiken. Return on investment zullen we maar van zwijgen denk ik..
Het lopen dan, of eerder het niet lopen: mijn peesontsteking zit precies op de goede weg, dat moet me toelaten om;getaped welliswaar; maandag of zo ergens terug te starten met te lopen. Als. Als.. de dikke teen van men andere voet het toelaat, want daar is een en ander nog altijd niet definitief genezen. Het zit dus allemaal nog een beetje op een hoopje blijkbaar...
Ook de werkdruk is nog niet echt geminderd. Ik kom weer handen en voeten te kort, en zal er voor zorgen dat ik die dan ook ga aanwerven, samen met de brains natuurlijk. Wat moeten ze kunnen? Niet veel. goede cominucators zijn (beter dan ikzelf, haha!), een beetje baas kunnen spelen en vooral met mij overweg kunnen. Vooral dat laatste he, da kan soms werken, en soms ook niet. Kan ook aan mezelf liggen hoor, maar voorlopig heb ik geen tijd om daar over na te denken, ik zit meer met die kapotte garmin in men hoofd Onbeslist.
Vandaag doe ik niks denk ik, buiten men hagen scheren en een beetje opkuisen. Dit weekend een BBQ, dus het mag er iets netter uitzien dan momenteel het geval is. En de opkuis moet toch eens gebeuren, dus een goei objectief heeft zo nu en dan wel eens deadlines nodig, vooral bij mij.

09:02 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.