12-09-08

stress fractuur? men botte seg!

Gisteren naar het ziekenhuis getrokken om een botscan te laten nemen. Afspraak kon gewoon direct doorgaan, eergisteren gebeld en de dag nadien op de tafel! Een spiksplinter nieuwe masjien die scanner. Eerst een algemeen beeld gemaakt, daarna een detail opname van de voeten en daarna op dezelfde machine nog x-ray's van de onderbenen. Doorlooptijd ongeveer een halfuurke. Fantastisch!
Resultaten werden via media-web, internet, doorgestuurd naar de huisarts, alleen de echte beelden worden via een cdrom per post nog opgestuurd.
Awel, even naar den doktoor gebeld en hij bevestigd een stressfractuur. Aangezien hij de beelden nog niet heeft kan hij de inschatting en ernst nog niet bepalen. Dat zullen we maandag dan wel horen.
Maar enfin, het verdikt ken ik toch al, ik loop al 6 weken niet en het is na 1 keer lopen was het terug krak-boem, dus dat wil zeggen dat er waarschijnlijk 2 maand of zo gaan bijkomen vooralleer terug te kunnen lopen.
Spijtig, dat wel, het weer en de vroeger lichtuitval s'avonds laten niet meer toe om met de fiets nog veel te doen. Ik zal dus verplicht zijn om tijdens de kantooruren men sport te doen, niet echt een probleem, kan perfect, alleen als nadeel dat ik men gsm moet mee sleuren en dat ik me dan moreel verantwoordelijk voel om telkens hij rinkelt op te nemen. En afzetten helpt niet hoor, hetzelfde verantwoordelijkheids gevoel zou me evenveel storen als opnemen!
Voila, da is em dus he. Voorlopig dus nog naarstig met het koersfietske bollen, nog wat buitenbanden verslijten en wat binnebanden kapot rijden (ik zit al aan 7 stuks binnenbanden die ik heb platgereden denk ik).
Ik ga ook eens kijken wat zo een systeem kost op rollen met TV die automatisch de weerstand veranderd als je bv bergop gaat, lijkt me interessanter dan in de winter op rollen te duwen in men kelder met een ventilator voor men neus.
Zij die niet echt content zijn, maar er blijven in geloven en blijven lachen groeten U!

10:18 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hey Ik wens je een spoedig herstel.

Gepost door: martin | 12-09-08

De commentaren zijn gesloten.