15-09-08

joepie

Daarstraks naar de dokter geweest voor nadere uitleg. Hielbot, stressfractuur, en geen minne blijkbaar. Hij sprak van minstens 3 maand niet lopen. Ik heb er direct de 6 weken dat ik nu niet gelopen heb afgetrokken, dus dat blijft nog 6 weken. Hij moest er is ferm mee lachen en zij dat we dat nog wel zullen zien. Op mijn vraag, allee, suggestie, dat het toch zever is want dat ik deze keer toch niet veel gelopen had vertelde hij me dat die dingen gewoon kunnen komen door 1 keer te lopen of een verkeerd stapje te nemen! Doet me herinneren aan een goed vriendin, die dacht dat ze het laatste trapje in de kelder genomen had, maar er was er nog eentje... 15 cm, gevolg: onderbeen op 3 plaatsen in spiraal gebroken!
Blijkbaar is er nog een ander probleem bij mij ook, een gebroken dikke teen. Dat ding deed al wel een jaartje of zo pijn, maar ik had me er niet veel van aangetrokken. Het ging wel.
Morgen dus op verder onderzoek, naar een andere scanner voor de densiteit bepaling van het bot en detail x-ray's van de dikke teen.
En als het dan nog niet opkan, men ander dikke teen, met de onstoken teennagel: nog altijd niet genezen, we spreken nu van hoelang al? 6 weken minstens?
En het is nog niet gedaan, sinds een paar dagen, een week ongeveer heb ik enorm pijnlijke steken in men rechter lies, bovenbeen ergens, alsof men er echt een mes in plant. Normaal ben ik geen kleinzierig pieperke (men eerste marathon, en voorlopig de laatste, heb ik met een stress fractuur gelopen) maar als ik deze steken krijg, dan komt er onhoudbaar een "Auwww!!!" uit.. En het gebeurt willekeurig, zonder iets te doen of zo. Gewoon, midden in een vergadering bv, iemand vertelt iets en dan horen ze me brullen!  Probeer maar serieus te blijven, en leg het dan maar uit.. man man, misere, misere!
En on top of that, mijne garmin edge 605 is nog altijd niet klaar om zijn werk te doen.
Maar wat gaat er wel goed??? De vrouw is redelijkgezond (op een paar details na waar ze nu voor naar de dokter is en ik tijd heb om hier te typen), de kinderkes zijn geel gezond op een paar snotpieten te na, ze zijn klever, slim en lief! De gazon is afgereden, mijn loopsloefen verslijten nu niet, de buren zijn op verlof, we verdienen genoeg boterhammekes, ik drink nu een lekker glaasje wijn, en als ik morgen geen goesting heb om te werken veeg ik er men botten aan. Stress? Slecht gezind? Huneurig? Negatief??? Allee komaan he, kijk eens rond hoe mooi en goed het allemaal wel is.

18:39 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

vergeet En je vergeet nog iets leuks: er bestaat chocolade :-) Dan is de wereld toch gered!

Gepost door: Julie | 15-09-08

Niet vergeten En voor de dorstigen is er natuurlijk "Leffe"

Gepost door: Marc | 17-09-08

De commentaren zijn gesloten.