13-10-08

fiets boiler??

1 maand verder nu na het vernietigend raport van meneer doktoor. De afspraak was 3 maand niet lopen, en ik zou die 6 weken daar vanaf getrokken hebben. Dat zou nu dus nog 2 weken betekenen...
Maar, als ik men pootje een beetje kantel, dan voel ik de stress fractuur nog, dus ik ga me niks forceren en men termijn uitzitten.
Ik vind het wel vreemd dat het feitelijk nog niet veel beter is tov 2 maand en half terug. En nu nog 2 maand wachten denk ik. Maar ja, we blijven fietsen, het is nog redelijk weer, wel snel donker maar nog te doen.
Voor de rest, geen nieuws, we kwakkelen verder.
Ben momenteel wel aan het uitkijken naar een VR fiets systeem, rollen met een tv'ke voor waar je verschillende koersen kan mee rijden. De weerstand past zich aan aan de hand van de koers die je doet, je ziet de weg, publiek (niet dat dat me echt motiveerd) en je bent dus niet eentonig dezelfde km'ks aan het bollen op vervelende rollen in je kelder. Afwisseling en afleiding dus, wat een mens nodig heeft.
En als toemaatje geeft dat ding electriciteit terug aan het net omdat het remt met een motor! Weg met zonnepannelen, zonneboilers en andere dure spullen, gewoon een paar rollen in de living ipv de TV, het stopcontact in en fietsen maar. Laat de meter maar achteruit bollen!! Ik ga gelijk men mazout ketel verkopen se, ik zal het dan toch warm genoeg hebben door al die inspanning (komt er dan nog eens als extraatje bovenop).

08:15 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.