01-12-08

Artur is back!

en hoe!!
Met een record aantal van 6 volle emmers aarde die ik reeds heb van het gazon weggedragen is het beest aan een tegen aanval begonnen.
Na mijn uitroeingspraktijken van een hele tijd geleden was het kalm, maar dat was blijkbaar maar stilte voor de storm.
Ik denk dat in tussentijd er een klein leger van goed uit de kluiten gewassen mollen is opgegroeid onder men gazon en nu naar believen en goeddunken van de OpperMol gangen graaft zoals men in WO I deed.
Hier en daar is er al een gang die instort, ik merk dat aan de gazon die al hier en daar meezakt naar de hel waar de Mollen wonen.
Maar, ze rekenen buiten deze natural born killer, gewapend met 3 molleklemmen ben ik ten strijde getrokken en heb hun loopgraven gemijnd (eugh, geklemd feitelijk).
Maar, ze zijn slim! Ik denk dat een bepaald gedeelte van hun opvoeding bestaan heeft uit opleiding om klemmen te omzeilen.. ze zijn slimmer dan verleden keer!!
Maar,.. deze nartural born killer heeft geduld, ik kan uren, zoniet dagen, onbeweeglijk zitten observeren tot ik op het juiste moment daadkrachtig zal toeslaan!
Uiteindelijk zal er maar 1 winnaar zijn, en die is op voorhand gekend! Zowaar men bijnaam is Strever De MollenKiller!!!
Gelukkig zijn de compostbakken in onze gemeente nog niet geleverd, anders ging men poolse mollenfamilie daar ook nog alle compost wormen opsmullen...
Spijtig maar ja, niks aan te doen, als ik men benen niet wil breken op het gazon (of men kinderen) dan moeten die dieren weg. En horen doen ze niet, luisteren dus nog veel minder, dus er rest me maar 1 alternatief, en dat is de brutale moord met voorbedachte rade. Niet aan te doen, spijtig maar het is zo.
Deze natural killer zal instinktief zijn werk doen, wat moet dat moet, zonder daarbij na te denken of twijfels te hebben.
En nu ga ik even stoppen want ik moet de afwas nog gedaan hebben voor men vrouwke thuiskomt...

17:13 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

En als die afwas niet gedaan is, dan heeft uw vrouwtje u in de klem.

Gepost door: Marc | 02-12-08

De commentaren zijn gesloten.