24-12-08

over vallen, opstaan en gepakt te worden

Maandag ergens in Afrika gefietst, de muizenberg omhoog, en 2 uur later in Tongerlo op de tartan gelopen. Moet je maar kunnen he :-), de virtuele wereld kent geen grenzen meer dezer dagen.
Maar de reeele wereld daar en tegen zoveel temeer. Toen ik ,aandag avond de trap opging voelde ik toch weer een pijn onder mijn voet, teken dat die SF niet is genezen. Ik heb een 4.4 km gelopen,niet al te snel (11.5 km/h) maar blijkbaar is het teveel. Vrijdag ga ik dan nog eens rustig een poging wagen, 4K of zo en zien wat het geeft. Indien niet beter, dan moet meneer doktoor me maar vertellen hoe het verder moet, maar ik heb geen zin meer om nog 3 maand niet te lopen. We zien wel zij de mol, en hij liep in een klem en ligt nu op de komposthoop!
Blijkbaar hebben de vrouwen gisteren een villake gehuurd in Frankrijk (om alle duidelijkheid, 1 vrouw is van mij, de andere niet he). Moet ergens kort in de buurt van de Mont Ventoux zijn. Wordt dus een zomers verlof waar de race fietsen meegaan (die van mij en mijne maat de amateur coureur).
Maar ik ga me niet laten kennen he, vanaf morgen zet ik hier minstens 1 keer per week de Real Life Video van de MVT op men rollen en ik ben voorbereid tegen de zomer he! Zo snel gaan ze me niet pakken hoor.
En dan is een mens op verlof zegt men, en heb ik nog niks anders gedaan dan gewerkt. Gelukkig zijn mijn kinderen zo braaf dat ik er amper moet naar omzien, heb andere tijden gekend. En ja, dat werk, voor mij niet erg maar voor een paar mensen die voor mij werken (ten) wel. Zeker met deze feestdagen is een bedankt en maak dat je wegkomt boodschap nooit fijn, ook al heeft het met hun eigen performance en optreden te maken. Mij maakt het niet uit maar toch doe je dit liever in andere periodes van het jaar. Het zij zo, het hoort bij het leven, we proberen, vallen, staan weer op, gaan verder tot we uiteindelijk allemaal in een molleklem lopen...

10:18 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

2009 Ik wens je een aangenaam, sportief en gezond 2009 toe!

Gepost door: Koen | 01-01-09

Beste wensen voor een voorspoedig, gezond en sportief 2009

Gepost door: Marc | 01-01-09

De commentaren zijn gesloten.