27-01-09

nen nieuwe marathon in aantocht, ... of toch net iets anders?

Toevallig gisteren bij de dokter geraakt en even verder gepraat over de stress fractuur... Na vorige trial en daaruitvolgend minder goed gevoel was ik terug 100% gestopt met lopen.
Wel, den doktoor zegt me dat die SF nog heel lang gevoelig zal zijn, dus het gevoel en pijn alleen is geen maatstaf om te bepalen of je al kan lopen of niet.
Ook een nieuwe botscap geeft volgens hem geen uitsluitsel, daar er op zulke scans tot zelfs 2 jaar na datum nog indicaties kunnen zijn waaruit je kan besluiten dat er iets fout is; beide parameter geven dus niet de juiste aanwijzing.
Ook het feit dat het in de voet zit is niet echt interessant volgens hem, het is een plaats die moeilijk geneest doordat je er ook door gewoon mee te gaan de plaats belast, dus hij spreek toch ook weeral van 3 maand minimum tot ongeveer een half jaar.
Hoe moet het dan verder? Wel, hij raad aan als ik onder normale omstandigheden niks voel, om 2 keer per week proberen te lopen voor 15 minuten, en daarna heel langzaam op te bouwen, niet meer.
Mischien ben ik in december wat te snel van stapel willen lopen.  Enfin, ik ga deze week nog uitzitten en volgende week terug starten, 2 * 15 minuten op de tartan piste, en dan zien we wel.
Langs de ander kant worden er ten huise Streverke de laatste tijd enorme plannen gesmeed. De verschuiving van werk wordt stillaan meer duidelijk. Het heeft ons wel wat tijd gekost om te weten wat, waar en hoe, maar meer en meer worden de plannen concreter. We hebben zelfs al een pand op het oog en zijn vollop bezig met de nodige venootschappen op te richten. Veel, neen, enorm veel werk en dat zal de eerste 5 jaar zeker niet veranderen. Als, als, als.. alles een klein beetje verloopt zoals we willen blijf ik nog 2 jaartjes of zo met een plastronneke werken in de omringende hoofdsteden en dan kuis ik men shup af, zoals we hier zeggen, en ga ik me neerleggen op meer creatieve werkzaamheden. Hoe een en ander gaat verlopen mbt vrije tijd, daar vrees ik wel een beetje voor, ik wil zeker kunnen blijven sporten en dat is nog niet echt duidelijk hoe ik dat moet gaan aanpakken.
Om midden in de zomer binnen op men Tacx rollen te zitten of op een loopband te staan heb ik niet veel zin om eerlijk te zijn. Je ziet, we zijn er nog bijlange niet, nog veel zaken, structureel, financeel als practisch te regelen maar toch, het "kick" gevoel is terug, en dat mis ik al een heel tijdje op het kantoor.
Afgestompt, te weinig creatieve ideeen, heb-het-al-gezien-en-gedaan gevoel.. Het gaat veranderen over de komende 2 jaren. Het zal hard werken zijn, bang hebben voor resultaten, dingen doen waarvan je niet weet of je zal verliezen of dat het zal lukken... weet je?? Het gevoel dat je leeft en iets doet, net zoals toen we nog jong waren en ons eerste sigaret rookte, of onze eerste bak bier uitdronken, alleen gaat het nu over meer serieuze zaken. Maar het voelt goed, hiejel goed, bijna zo goed als nen marathon voorbereiden en uitlopen.

08:39 Gepost door Streverke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.