12-11-07

CEBES

Vandaag op controle geweest bij Cebes, voor de zolen. Dit is dan waarschijnlijk het laatste "zolen" verhaal, tenzij dat ik alles nog eens uit de doeken doe waarom ik daartoe gekomen ben. Bij de controle bleek dat men linker pees van hiel naar dikke teen abnormaal groot en dik is, daardoor de pijn en dat klein bobbeltje. Zool is aangepast, geultje ingemaakt, en de pijn is floeps, weg. Gelukkig!

Nog even naar de brainstorming geluisterd van de prof over wat die lies ellende nu nog kan wezen, en hij raad me aan om op men loopstijl te letten, te kijken of ik men linker been ver genoeg naar achter laat gaan en niet te rap terug naar voor trek. Dat zou zulke problemen kunnen veroorzaken. Hij heeft ook een paar oefeningen gedemonstreerd, moet ik eens mee beginnen.
En een potentieele killer kan de leeftijd zijn natuurlijk, maar aan zulke fantasieen geef ik geen duimbreed toe, ik voel me 20, en men body moet zich dan ook maar als dusdanig gedragen vind ik! Heb trouwens een paar weken geleden nog een manneke van 76 tegengekomen dat een stuk met mij meeliep, dus wat is leeftijd? Alee, ik moet zeggen, ik heb hem sindsdien ook niet meer gezien, dus tja...

Morgen maak ik een ritje naar Luxemburg en hoop op tijd terug te zijn om nieuwe schoenen te kopen bij runners in Mol. Mijn Saucony grid 5 hebben hun tijd gehad, 1 jaar oud en 1200k in de veters. De Huricanes kunnen nog even mee, maar ik heb toch graag minimum 2 paar. Deze keer ga ik een neutrale schoen nemen daar die zolen alle mankementen toch corigeren. Ik denk dat er dan ook meer keus is, in neutrale schoenen. Nadeel is blijkbaar dat die iets minder lang meegaan dan antiprononcerende, daar die die extra versteviging hebben.

Morgen interval training op program, heb dat nog nooit gedaan. 3k inlopen, dan 3*1k a 5:00, daarna 3k uitlopen. Plaats finse piste en athletiekbaan in Tongerlo! Hopelijk kom ik nog een paar runners high tegen! 

Hehe!! nog een goed nieuwtje! Door al die grieptoestanden zit men gewicht nu net onder 85! Goe eh!? Houwen zo maatje! Waar buikgriep al niet goed voor is!

18:03 Gepost door Streverke in Zolen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: zolen |  Facebook |